USLOVI POSLOVANJA I PORUČIVANJE

USLOVI POSLOVANJA
SOLOMON – INTERNACIONAL d.o.o. saradjuje isključivo sa pravnim licima , uz mogućnost besplatne isporuke na celoj teritoriji Srbije za porudžbine veće od 5.000,00 dinara bez uračunatog pdv-a.
Za porudžbine manje od navedenog iznosa , zaračunavamo troškove dostave po zvanično važećem cenovniku kurirske službe ili po dogovoru ako kupac ima ugovor sa nekom kurirskom službom.
Ukoliko je porudžbina manja od 5.000,00 dinara , postoji mogućnost preuzimanja robe , o vašem trošku, u našim prostorijama uz odgovarajuću najavu.
Ukoliko poslovna saradnja sa Vama bude definisana kao dugoročna , sve isporuke će biti izvršene bez zaračunatih troškova dostave , bez obzira na iznos pojedične porudžbine.

KAKO PORUČITI
Naš celokupan prodajni asortiman se može poručiti preko naše internet prodavnice , preko particija PROIZVODI i odgovarajućih podkategorija, time što ćete slediti uputstva i dalje korake koja Vas vode do Vaše korpe.
Takodje, imate alternativnu mogućnost ulaska u našu internet prodavnicu aktivirajući mišem polje SVE ZA KANCELARIJU koja Vas uvodi na stranicu https://solomon.rs/shop/ na kojoj imate mogućnost pretraživanja po više kriterijuma.
Da biste mogli da poručite robu, i da bismo mogli da pripremimo odgovarajuće komercijalne dokumente ( predračun, račun ili otpremnica) prilikom prve porudžbine potrebni su nam Vaši identifikacioni podaci (naziv pravnog subjekta, adresa, ime i prezime osobe za kontakt, telefon, e –mail adresa, pib i matični broj) koji nikada neće biti zloupotrebljeni starajući se o privatnosti vaših podataka.
Koristimo priliku da napomemo da niste u obavezi da registrujete Vaš korisnički nalog kroz stranicu LOGIN/REGISTER , iako bi nas radovalo da to i učinite, prvenstveno jer bi korišćenje pomenutog servisa i evidentirane porudžbine biti vama od koristi.
Nakon što ste izabrali robu, definisali količine, popunili i poslali identifikacione podatke , naši operateri će Vas kontaktirati elektronskom poštom ili telefonskim pozivom sa ciljem da se Vaša porudžbina potvrdi emitovanjem odgovarajućeg komercijalnog dokumenta uz definisanje načina i termina isporuke.

GARANTNI USLOVI
SOLOMON – INTERNACIONAL d.o.o. garantuje za kvalitet isporučenih proizvoda. Obavezujemo se da ćemo , ukoliko postoji bilo kakav defect ( nefunkcionalnot na proizvodu) ili potencijalni nesporazum u razumevanju specifikacije i svojstva proizvoda, isti zameniti ili vratiti novac.Uslov za zamenu ili povraćaj novca je da se proizvod vrati nekorišćen u originalnom komercialnom pakovanju.Istovremeno , iako se trudimo da budemo konkretniji i precizniji , ne garantujemo da su svi opisi I prikazi proizvoda potpuno odgovarajući.

KUPOVINA BEZ POREZA NA DODATU VREDNOST – TAX FREE KUPOVINA
Ambasade, diplomatsko –konzularna predstavništva , kao i sve druge internacionalne organizacije koje imaju mogućnost I pravo nabavke robe I usluga bez obračunavanja PDV-a potrebno je da prilikom porudžbine dostave sledeća dokumenta:

  • SNPDV obrazac overen od strane Ambasade, diplomatsko –konzularna predstavništva , kao I sve druge internacionalne organizacije. Primerak SN PDV-a obrazca se može preuzeti sa ove stranice.
  • Diplomatski protokol I spisak ovlaštenih osoba za kupovinu robe

ili

  • PPO-PDV obrazac overen od strane poreske uprave i međunarodne organizacije. Primer obrasca PPO-PDV se može preuzeti sa ove stranice.

Da bi se realizovala kupovina bez PDV –a neophodno je da se dostavi odgovarajuća potvrdu kojom se kupac oslobađa PDV-a (SNPDV ili PPO-PDV obrazac) za predmetnu kupovinu. U tom slučaju naša faktura će biti izdaa bez PDV-a uz napomenu po kom je osnovu kupac oslobođen plaćanja istog.

Pre same isporuke , a odmah nakon porudžbine, neophodno da se dostavi original ili scan obrazaca SNPDV ili PPO-PDV –a.

>> SNPDV preuzimanje <<

>> PPO PDV preuzimanje <<